Dulce Maria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spremljajte njeno življenje skupaj z nami.

PortalKazaloLatest imagesRegistriraj sePrijava

MAITE: Komentarji

Go down 
+6
Princess*
any.*
RBD_tinca
DuL-Je-CooL!
Loca*
dulce maria-bebe
10 posters
AvtorSporočilo
dulce maria-bebe
DuLCe La Recien Nacida
DuLCe La Recien Nacida
dulce maria-bebe

Female Število prispevkov : 41
Registration date : 22/11/2008

MAITE: Komentarji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeSob Nov 22 2008, 23:47

Tukaj lahko napišete svoje mnenje o priljubljeni članici svetovno znane skupine RBD Maite Perroni
Nazaj na vrh Go down
Loca*
DuLCe La Recien Nacida
DuLCe La Recien Nacida
Loca*

Female Število prispevkov : 18
Registration date : 04/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimePet Dec 05 2008, 20:13

o nei lah sm rečem da je res dbest, moja naj RBD-jeuka MAITE: Komentarji 544175
Nazaj na vrh Go down
DuL-Je-CooL!
Dulce La Bebe
Dulce La Bebe
DuL-Je-CooL!

Female Število prispevkov : 150
Registration date : 06/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeČet Dec 18 2008, 09:47

pa newem. mi je cool
Nazaj na vrh Go down
RBD_tinca
DuLCe La Recien Nacida
DuLCe La Recien Nacida
RBD_tinca

Female Število prispevkov : 13
Registration date : 24/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeTor Dec 30 2008, 02:21

Meni je ona tudi ful všeč. samo sta mi Anny pa Dul bolj. moram pa priznat da mi je vedno bolj všeč. malo se mi je edino zamerla da v Slovenijo ni prišla
Nazaj na vrh Go down
any.*
Dulce Voditelj/-ica
any.*

Female Število prispevkov : 109
Registration date : 09/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeSob Jan 10 2009, 13:47

Men je ona tut res lepa in the best takoj za dulce. MAITE: Komentarji 544175 nwm učeš mi je kr je tko bol preprosta in tko use fajjna mi je res MAITE: Komentarji 544175 ampak še vedno Dulce je mi Bebe MAITE: Komentarji 544175
Nazaj na vrh Go down
Princess*
Dulce Novinarka
Dulce Novinarka
Princess*

Female Število prispevkov : 116
Registration date : 06/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeSob Jan 31 2009, 01:34

Maite mi je zelo všeč. Za razliko od Anny in Dul ni glih moja vzornica, ampak mi je pač ful v redu. Po pravici povedano nima glih najboljšega glasu, sej je lep, ampak A&D dosti lepše pojeta. Pri Maite najbolj občudujem njeno naravno lepoto in talent za igranje. Res je odlična igralka & fotomodel. Njen karakter mi je tudi ful všeč, čeprav je ne poznam osebno, mi deluje ful prijetna. Res mi je žal, da je niti 1x nism vidla v živo in da RBD-ja nism vidla v polni zasedbi, ampak jo razumem, ker vem da je mela delo in zaradi tega ni mogla prit. Res jo mam rada in upam da bomlahkše njokdaj v živo vidla.
Nazaj na vrh Go down
Maicandy.<3
DuLCe La Recien Nacida
DuLCe La Recien Nacida
Maicandy.<3

Female Število prispevkov : 35
Registration date : 03/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeNed Maj 03 2009, 14:00

najbolšaa in najlepša full lepo poje pleše use... MAITE: Komentarji 544175 MAITE: Komentarji 544175 MAITE: Komentarji 544175
Nazaj na vrh Go down
Dulce.*
Dulce La Moderadora
Dulce La Moderadora
Dulce.*

Female Število prispevkov : 82
Registration date : 07/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeSob Maj 09 2009, 12:30

Zdaj mi je ful všeč ko ima novo frizuro rjavo barvo. Res. MAITE: Komentarji 544175
Nazaj na vrh Go down
Dul_mi_idolo
DuLCe La Recien Nacida
DuLCe La Recien Nacida
Dul_mi_idolo

Female Število prispevkov : 24
Registration date : 20/06/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeSob Jun 20 2009, 15:23

Je zelo dobra igralka
Nazaj na vrh Go down
*Maya*
DuLCe La Recien Nacida
DuLCe La Recien Nacida

Male Število prispevkov : 5
Registration date : 02/09/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitimeSre Sep 02 2009, 19:55

Men je Mai ful dobra.Čeprou sta mi Dul pa Anny bolše je ful u redu pa ful dobr poje pa igra.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: MAITE: Komentarji   MAITE: Komentarji Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

MAITE: Komentarji
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Maite in......
» Komentarji
» KOMENTARJI o forumu